ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK – OPERA STUDIO SOPRON 

1. Pénz visszafizetési szabályok

A programok befizetési határideje két héttel a váasztott program előtt. Amennyiben mi mondjuk le bármely programunkat a teljes befizetett összeget visszafizetjük. Amennyiben a jelentkező mondja vissza:

1. Több, mint két héttel kezdés előtt visszafizetjük a teljes összeget.

2. Két héten belüli visszamondás esetén 50 % kerül visszafizetésre.

3. Egy héten belüli visszamondás esetén 50% felhasználható majd egy soron következő kurzusunk részvételi dijaként.

2. Felhasználási jogok

A résztvevők beleegyeznek abba, hogy az Opera Stúdió Sopron keretén belül megrendezésre kerülő rendezvények és koncertek fénykép és videó anyagait a résztvevők külön beleegyezése nélkül a rendezvény időtartama alatt is és utólag is szabadon felhasználhatják a szervezők.

Résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy az Opera Stúdió Sopron (OSS) keretén belül lezajlott rendezvények és koncertek fénykép és videó anyagát külön beleegyezése nélkül az OSS a rendezvény időtartama alatt is és utólag is szabadon felhasználhatja. Felek rögzítik, hogy a felhasználási engedély és jog szándékuk szerint minden olyan, tételesen fel nem sorolt felhasználasi formára vonatkozik, amely a korlátlan felhasználáshoz tartozik.

Résztvevő beleegyezését adja ahhoz, hogy az OSS minden további anyagi ellenszolgaltatas nélkül az OSS rendezvényekkel kapcsolatos kiadványokon és bármilyen média megjelenés során nevét és róla készült fénykepet terület-, mérték- és időbeli korlátozás nélkül felhasználja.