ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK – OPERA STUDIO SOPRON 

1. Pénz visszafizetési szabályok

1. Amennyiben mi mondjuk le bármely programunkat a teljes befizetett összeget visszafizetjük. Amennyiben a jelentkező mondja vissza:

2.  A három héten belüli visszamondás résztvevői oldalról már nem kerül visszafizetésre, mivel szervezési szempontból az már veszélyezteti a teljes program költségvetését és megvalósulását. Ez alól kivétel az éves nyári soproni opera szeminárium program (június-július), mert a programot mérete és sok koncertje, opera szerepei miatt nem lehet visszamondani és nem is kerül visszafizetésre. Ez alól a betegség sem kivétel.

3. Amennyiben 3 hetet meghaladó a lemondás időkerete és kezdéshez viszonyítva 6 héten belül van, úgy a teljes összeg fele visszafizetésre kerül. Ez alól kivétel az éves nyári soproni opera szeminárium program (június-július), melynek befizetése egyáltalán nem kerül visszafizetésre a sok koncert és a vállalt opera szerepek miatt, mely alól a betegség sem kivétel.

4. Az esetleges jelentkezési díjat (10%) nem térítjük vissza.

5. Két programlemondás azt a következményt vonja maga után, hogy adott jelentkező több programunkra már nem jelentkezhet többé.

2. Felhasználási jogok

A résztvevők beleegyeznek abba, hogy az Opera Stúdió Sopron keretén belül megrendezésre kerülő rendezvények és koncertek fénykép és videó anyagait a résztvevők külön beleegyezése nélkül a rendezvény időtartama alatt is és utólag is szabadon felhasználhatják a szervezők.

Résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy az Opera Stúdió Sopron (OSS) keretén belül lezajlott rendezvények és koncertek fénykép és videó anyagát külön beleegyezése nélkül az OSS a rendezvény időtartama alatt is és utólag is szabadon felhasználhatja. Felek rögzítik, hogy a felhasználási engedély és jog szándékuk szerint minden olyan, tételesen fel nem sorolt felhasználasi formára vonatkozik, amely a korlátlan felhasználáshoz tartozik.

Résztvevő beleegyezését adja ahhoz, hogy az OSS minden további anyagi ellenszolgaltatas nélkül az OSS rendezvényekkel kapcsolatos kiadványokon és bármilyen média megjelenés során nevét és róla készült fénykepet terület-, mérték- és időbeli korlátozás nélkül felhasználja.

3. Az OSS weboldal és program tartalmával való visszaélés

A honlap bármely részének vagy egészének idézése naponta 5000 Ft + Áfa /szó. Kreatív ötletek, programleírások lemásolása / kölcsönzése és saját szellemi termékként bemutatása  40 000 Ft + Áfa / nap. Minden ilyen isetben az OSS hivatalos ügyvédje emailben értesítést küld az érintetteknek az esetleges tartalom átvételről.